Alples ‘Magnet’ – nove sobe za mlade i djecu

Nove mladenačke i dječje sobe naziva ‘Magnet’ namijene su najmlađoj kao i nešto starijoj djeci ili tinejdžera. Pogodne su za učenje i provođenje slobodnog vremena u igri. Namještaj je osmišljen kako bi omogućio optimalnu količinu mjesta za pohranu čime se sprječava da dječja soba bude pretrpana stvarima – igračke i školski pribor imat će svoje mjesto.

 

Suvremene linije, kombinacije boja i širok raspon mogućeg postavljanja pojedinih dijelova namještaja čine dječje sobe ‘Magnet’ tako popularnima. Omladinsko I dječju sobu ‘Magnet’ volimo smatrati personaliziranom sobom prema mjeri. Sve se otvorene police i ormarići bez ladicau prostoru sobe mogu namjestiti prema vašim željama. Isto vrijedi i za stol u sobi. Može se namjestiti da pristaje u kut ili ga se postaviti u različitim veličinama.

Također možete odabrati ugradbeni ormar Alples, prilagođen vašim individualnim potrebama i u skladnim bojama magneta. Za glatku regeneraciju mladog mozga tijekom spavanja, pokrivali smo uzglavlje i noćne ormariće inovativnom zaštitom od zračenja za cijelu noć.

 

Cijeli katalog preuzmite ovdje.Katalog_Magnet_spalnice_2022_web

Odgovori