Ugradbeni ormari Alples – 18% popusta!

S Alplesovim ugradbenim ormarom, rađenim po mjeri, dobit ćete prostor za pohranu prilagođen vašim individualnim potrebama i željama. Njime ćete postići potpunu iskorištenost prostora, čak i kada je isti zahtjevno dizajniran.

Ugradbeni ormari ili samo klizna vrata pomažu sakriti nepravilnosti u prostoru te su izvrsno rješenje za prijelaz između prostorija. Kod izrade po mjeri zapravo nema ograničenja. Ormar se može protezati od zida do zida, od stropa do poda, može biti i kraći te završavati s ukrasnom bočnom stranicom odnosno može biti niži od stropa i završavati s gornjom pločom. Možete birati između kliznih i klasičnih vrata. Kod oba tipa vrata dostupan je niz različitih materijala i boja, od drvenih dekora i dekora u boji te dekora u visokom sjaju, do lakiranih izvedbi, stakla u boji i ogledala. Možete se odlučiti i za kutni ugradbeni ormar ili, pak, za ormar u kosoj mansardi.

Prednost naših ugradbenih ormara jest usklađenost s ostalim Alplesovim namještajem. Budući da su kod ugradbenih ormara dostupne i boje ostalih programa, možemo ih kombinirati s programima spavaćih soba, dnevnih soba, dječjih soba… Na taj je način moguće opremiti cijeli prostor jednakim namještajem.